1. HABERLER

  2. TV - DİZİ - MAGAZİN

  3. Şükran Ovalı sevgilisinden ayrıldı mı?
Şükran Ovalı sevgilisinden ayrıldı mı?

Şükran Ovalı sevgilisinden ayrıldı mı?

Son olarak Şeref Meselesi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Şükran Ovalı adından sıkça söz ettiriyor. Peki Şükran Ovalı kimdir? Hangi filmlerde ve dizilerde rol aldı? İşte Şükran Ovalı ile ilgili bilmedikleriniz.

A+A-

Şükran Ovalı 1 Nisan 1985, İzmir doğumlu oyuncu.Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okudu. Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okumuş. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
 
Filmografi
 
Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve 

Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)

Alia : 2008 (Film) İpek Komiser 

Ev : 2009 (Film)

Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser 

Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar 

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)

Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı 

Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran 

Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)

Avrupa Avrupa : 2013 Melisa 

Cinayet : 2014 Umay Abalı

Şeref Meselesi : 2014 Derya

 

fft16_mf5931533-(1).jpeg
 

Bu haber toplam 719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

İlgili Haberler