2. SPOR

3. Edemen:'Yalan yanlış açıklamalar'
Edemen:'Yalan yanlış açıklamalar'

Diyarbakırspor Kulübü eski Başkanı Nurullah Edemen, Kulüp resmi sitesinde bir açıklama yaparak, kayyum'a aday olduğunu açıklayan DİPFUD Yönetimi ve Dernek Başkanı Ramazan Kahramaner'e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Yapılan açıklamada, "DİPFUD adına Ramzan Kahramaner'in yaptığı açıklamalarda yanlış ve yalan beyanlar bulunmaktadır. Kulüp avukatımıza yönelik doğru olmayan beyanlarda bulunan DİPFUD Başkanı Ramazan Kahramaner, Diyarbakırspor'la ilgili düşüncelerini hiçbir zaman net bir şekilde ortaya koymamış ve son yapılan kongrede de farklı emeller peşinde koşmuştur. Kongrede yaratılan gerginliğe de kendisi ve arkadaşları sebep olmuştur. Ramazan Kahramaner, kayyum heyeti adaylığını daha önce açıklamamıştır.Eğer bu yönde açıklaması olsaydı, bunun için gerekli yaklaşımlar gösterilir ve bu konuda her türlü çaba ortaya konulurdu. Son anda kayyumla ilgili niyetini ortaya koyan, yıllık üye aidatını bile yatıramayan ve her defasında da Diyarbakırspor'la ilgili samimi olmayan davranışlarda bulunan Ramazan Kahramaner ve arkadaşlarını sorun çözmeye davet ediyoruz. Ramazan Kahramaner ve arkadaşları samimi iseler 33 bin TL olan kulübümüzün vergi borcunu çözmesini bekliyoruz. Bu ödeme bugün yapılmaz ise vergi yapılanması bozulacak ve bu kulübün yaşaması ve kayum atanmış olmalarının da için hiçbir neden kalmayacaktır. Bu sorunun çözülmesi hem kulübümüzün vergi yapılandırılmasının devamını sağlayacaktır hem de Ramazan Kahramaner ve arkadaşlarının samimiyetini ortaya koyacaktır. Bu işlerin uzaktan gazel okumaya benzemediğini bu adımlarla görmek mümkün olacaktır. Maddem Diyarbakırspor'u o kadar çok seviyor ve düşünüyorsanız buyurun vergi borcunu çözün. Eğer bu sorunu çözerseniz, o zaman sizin ve arkadaşlarınızın samimiyetine inanır ve bundan sonra atacağınız her adımda yanınızda oluruz." denildi.

1 Yorum