1. HABERLER

  2. TV - DİZİ - MAGAZİN

  3. Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber!
Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber!

Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber!

Bizimkiler dizisinde 'Şarhoş Cemil' karekterini canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner'in rolü gerçek oldu.

A+A-

Türk televizyonlarının efsane dizisi olan Bizimkiler'de 'Şarhoş Cemil'i canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner'den kötü haber geldi. 'Sevim koş' sözüyle akıllara kazınan oyuncu Sayıner, alkol bağımlılığından kurtulmak için yoğun bakıma alındı.

Ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Sayıner'in alkol nedeniyle yoğun bakıma alınması, 'Cemil'in rolu gerçek oldu' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Uğurtan Sayıner kimdir?

Uğurtan Sayıner (1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.

Filmografisi

Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012

Yağmurdan Sonra - 2010

İki Koca Adam - 2007

Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006

Sevda Tepesi - 2005

Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005

Falımda Bir Kız Var - 2004

Yazlıkçılar - 1993

Bir Milyara Bir Çocuk - 1990

Bizimkiler - 1989

El Kızı - 1989

Biri Ve Diğerleri - 1987

Perihan Abla - 1986

İstanbul 1979 - 1979

HABERE YORUM KAT